Business Centre De Bank is flexibel & ideaal voor start ups!

Budget wise huren in een pand met aanzien geeft uw bedrijf waarde!

Bedrijvencentrum De Bank richt zich op de mobiele en startende ondernemer, er zijn meerdere flexibele kantoorruimte(s) ingericht. Bovendien maakt u als mobiele klant gebruik van alle gemakken die De Bank te bieden heeft, van kopieermogelijkheden tot een vergaderruimte & van kluizen voor waardevolle documenten tot presentatieruimten, ook kunnen wij als Business Centre voorzien in de catering bij behoefte hieraan.

Flexwerken
Heeft u op zijn tijd een leuke werkplek nodig of wilt u samenwerken met anderen? Dan biedt Bedrijvencentrum De Bank de perfecte oplossing. In onze sfeervolle lounge kunt u werken wanneer het u uitkomt en beschikt u over WiFi en allerlei andere faciliteiten.

Flexkantoor
Heeft u voor kortere of langere tijd een flexwerkplek nodig die rust en privacy geeft? Maak dan gebruik van onze ''flexkantoren''. Alleen voor uzelf of samen met anderen. U vindt bij Bedrijvencentrum De Bank ''flexkantoren'' vanaf 8 m², gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van een vaste en snelle internetverbinding.

Netwerken
De sfeervolle zolder lounge op de tweede etage is, in combinatie met de flexwerkplekken, ook dé plek om andere ondernemers te ontmoeten, kennis en ideeën uit te wisselen en, wie weet, een nieuwe lead of opdracht op te doen.
Het is ook mogelijk om meer frequent van de diensten van deze ruimte gebruik te maken: Hiervoor kunnen onze medewerkers te allen tijde een passende offerte maken.

Service staat voorop bij Bedrijvencentrum De Bank

''De bank'' biedt flexibele ruimtes, afsluitbaar, met eigen bel bij de ingang, twee maal per week schoonmaak van de centrale ruimtes, kopieer en printservice, catering en gratis parkeren.

In het Bedrijvencentrum kunt u ook terecht voor uiteenlopende vraagstukken;
van coaching tot online marketing en van belastingadvies tot hulp bij start ups!

Op verzoek brengen wij u graag in contact met gemeentelijke specialisten, adviseurs van de KvK, en de inhouse aanwezige kennis en netwerken, kunt u altijd uit putten, just ask!

Zoekt u een representatieve werkomgeving op een prachtige, rustieke en bovenal unieke plek in het oosten van Nederland? Bedrijvencentrum Moerdijk ligt midden in het pitoreske Heijen, vanaf de A73 zeer goed te bereiken! U loopt zo het winkelhart van Heijen in. Dat geldt ook voor het prachtige park achter de kerk tegenover het Bedrijvencentrum, ook is de rivier de Maas op slechts enkele minuten wandelen, ideaal voor als u met uw bezoek een stukje wilt lopen om uw zaken verder te bespreken!

 

Neemt u gerust contact op voor vragen in welke zin dan ook.